Personeelsfeest
Wingardium Leviosa!

TOPDesk – Hogwarts Festival

Voor dit personeelsfeest zijn wij met 550 werknemers van TOPdesk afgereisd naar Zweinstein voor een spoedcursus tovenarij. Dwars door het verboden bos, langs de zwerkbal arena, via een gastcollege van professor Sneep die de kunst van magische cocktails liet zien om daarna zo de feestzaal van Zweinstein in te rollen. Alles op dit evenement voelde, proefde, rook naar en zag eruit als Harry Potter. Mission accomplished!

Al 4 jaar lang verzorgen wij samen met onze vrienden van De Burgemeesters uit Delft het personeelsfeest voor TOPdesk. Dit internationale IT bedrijf leeft duidelijk onder het motto ‘work hard, play hard’. Zo hebben we eerder al gladiatorgevechten gehad in het Archeon en een Nintendo challenge in Hangaar 2. Het maakt niet uit welk thema er centraal staat zolang het personeel maar getrakteerd wordt op een goede dosis beleving en een knalfeest om de week mee af te sluiten.

TOPdesk is niet bang voor een verkleedpartijtje, het is eerder hoe gekker hoe beter! De gedachte: ‘Het personeelsfeest is de uitgerekende plek waar collega’s vrienden worden of misschien wel meer dan vrienden;) Een plek waar herinneringen voor het leven ontstaan.’ 

Onze awesome
projecten

Personeelsfeest

ik wil ook zo’n
awesome project