Personeelsfeest
It’s a-me, Mario!

TOPDesk – The Ultimate Nintendo Challenge

Wie-o-wie mag zich de volgende Shuntaro Furokawa noemen? Tijdens de TOPdesk Ultimate Nintendo Challenge werd het personeel van TOPdesk uitgedaagd om in teamverband zoveel mogelijk high scores neer te zetten bij allerlei klassieke Nintendo spellen. Deze keer niet vanuit je luie stoel, maar fysiek meedoen aan Mariokart, Donkey Kong, Duckhunt, Zelda en nog veel meer klassiekers. Iedereen werd uitgedaagd op zowel fysiek als mentaal vlak waarna aan het einde van de dag de hoofdprijs hoogstpersoonlijk door de directeur van Nintendo werd overhandigd.

Al 4 jaar lang verzorgen wij samen met onze vrienden van De Burgemeesters uit Delft het personeelsfeest voor TOPdesk. Dit internationale IT bedrijf leeft duidelijk onder het motto ‘work hard, play hard’. Zo hebben we eerder al gladiatorgevechten gehad in het Archeon en een enkeltje Zweinstein. Het maakt niet uit welk thema er centraal staat zolang het personeel maar getrakteerd wordt op een goede dosis beleving en een knalfeest om de week mee af te sluiten. (wat wordt hiermee bedoeld, welke week?)

TOPdesk is niet bang voor een verkleedpartijtje. Het is eerder hoe gekker hoe beter! De gedachte is: ‘Het personeelsfeest is de uitgerekende plek waar collega’s vrienden worden of misschien wel meer dan vrienden 😉 Een plek waar herinneringen voor het leven ontstaan.’ 

Onze awesome
projecten

Personeelsfeest

ik wil ook zo’n
awesome project