Onze
aanpak

Wij geloven erin dat we samen tot het beste resultaat kunnen komen. En om daar te komen doorlopen we met onze klant 4 fases. Wij nemen onze klanten hierin altijd vanaf de allereerste kennismaking in mee en proosten gezamenlijk in de laatste fase op de succesvolle samenwerking.

Hieronder staat onze aanpak per fase beschreven.

Fase 1:
Koers bepalen

In onze ogen de belangrijkste fase. Hierin leren we elkaar kennen, bepalen we of we voor elkaar een match zijn, vergaren we alle informatie die we maar kunnen krijgen, worden alle toeters en bellen uit de kast getrokken tijdens brainstorms en komen we samen tot de eerste ideeën om vervolgens de koers te bepalen.  

Fase 2:
Naar de tekentafel

Nadat we samen de koers hebben bepaald gaan wij de uitdaging aan om voor de ideeën die op tafel liggen de juiste invulling te vinden. Dit alles werken wij vervolgens verder uit tot conceptplan met offerte met daarin uiteraard een rol voor onze opdrachtgever. 

Fase 3:
Niet lullen maar poetsen

Waar is het feestje? Nou in deze fase is het feestje, want hierin gaan we over tot de uitvoer. Van alle voorbereidingen tot evenement zelf tot het aanleveren van de foto’s. 

Fase 4:
Proost op een topresultaat

In de laatste fase sluiten we samen het project af door alles af te ronden en door vooral met elkaar terug te kijken op het project.

Zullen we samen op
avontuur gaan?