Eigen concept
Voordat we gaan lopen beginnen we natuurlijk met de Warmin-van-Buuren-up

Silent Disco City Tours

Kunnen jullie misschien ook stadstours geven die wat meer aansluiten bij onze doelgroep? Met die vraag kwam de Universiteit Leiden een aantal jaren geleden. Over het antwoord hoefden we niet lang te twijfelen als jongens van de stad. Maar mensen op sleeptouw nemen door de stad en alleen verhalen vertellen… Nee, dat moest anders. Bij toeval hadden we een silent disco set van een feestje staan. Na wat geknutsel met een bolderkar, auto accu, omvormer, mixer en heel veel kabels hadden we onze eigen mobiele walk-in disco show. Na 6 uur door de stad lopen met meerdere groepen was het een mega succes en hadden we 4 dagen mega spierpijn. Maar de Silent Disco City Tour was geboren!

Inmiddels is De Silent Disco City Tour een op zichzelf staand uitje dat we ook vaak inzetten tijdens events. Geen hele bolderkar meer, maar alleen een rugzakje op de rug en een een mini-mixer aan de broek van onze Showmasters. Gedurende 1,5 uur krijg je met behulp van een silent disco set instructies van de gids om zo dansend en zingend door de stad rondgeleid te worden. Op deze swingende manier leer je alle ins en outs en zie je dé hotspots van de stad.

Daarnaast verblijden we iedereen tijdens de tour met een hapje of drankje van een Leidse winkelier. Kortom, een educatief feestje langs de bezienswaardigheden van de stad met onze showmaster en stiekem een uit de hand gelopen grap!

Onze awesome
projecten

Personeelsfeest

ik wil ook zo’n
awesome project