ActivatieCasesCorporate
‘Rengdengdeng’

Dominator Festival – Campingbazen

Dominator Festival, het grootste outdoor hardcore festival ter wereld. Tienduizenden bezoekers vanuit de gehele wereld, meerdere stages, de beste hardcore DJ’s ter wereld, heel dik decor  en een fenomale eindshow… echter liep de organisatie tegen 1 uitdaging aan, namelijk: als je een eindshow van dit formaat neerzet blijft iedereen hangen voor die show met als resultaat bijna 60.000 bezoekers die tegelijk naar huis willen. De oplossing werd gevonden in de vorm van een camping en hiermee dus een meerdaags festival zodat niet iedereen naar huis hoeft. Alleen allemaal leuk en aardig zo’n camping, maar die moest dan wel Dominator-waardig worden.

Nu hebben wij niet per se heel veel kaas gegeten van het genre hardcore, maar concepting en programmering ligt ons natuurlijk wel aan het hart. Daarom stapten wij in 2023 in als de campingbazen van Dominator. Samen met onze grote vriend Guy Verbeek tillen, ontwikkelen en produceren we de camping naar een hoger niveau om deze op gelijk niveau te krijgen met het festival en de bezoeker daarmee een totaal beleving te geven. 

Van een 40-koppig Shantykoor tot bagage-transportservice per rijdende boot, van een verhalenverteller tot vuurspuwende draak, van een vuurparade tot obstacle run en van BBQ-restaurant tot de beste lounge van het festival en nog veel meer (je had erbij moeten zijn). Op naar de volgende edities, want we zijn stiekem een beetje verliefd geworden op dit genre en haar bezoekers.

Onze awesome
projecten

Personeelsfeest

ik wil ook zo’n
awesome project