Activatie
Ken je dat gevoel van een zomerse namiddag in het Vondelpark, zonnetje op je bol, frisbee erbij, een koelbox met koude drankjes en gezellige mensen om je heen?

Lipton Brightside park

Nu kan je uren brainstormen, maar soms kan je ook gewoon letterlijk uitvoeren wat er gevraagd wordt. Zo bedachten en bouwden wij, in samenwerking met Doorgedraaid, het ‘Lipton Brightside Park’. Een merkactivatie aansluitend op de Brightside campagne van Lipton. Het stadspark dat reisde van Extrema Outdoor naar Solar festival bracht bezoekers tijdelijk naar een groene oase op de twee zanderige festivals. 

Naast de constructie verzorgden wij ook het programma dat varieerde van een terugkerende stadspolitie die verfrissende boetes uitdeelde en gemeentewerkers die mensen lieten afkoelen met hun bladblazers. Voor de bezoeker met echt serieuze heimwee naar groen ontwikkelden wij de ‘Grasmattie’. Met deze portable grasmat had je het stadspark letterlijk onder je arm en altijd het gras onder je voeten. Een leuke gimmick als extraatje bij deze activatie.

Onze laatste
laatste projecten

Personeelsfeest

ik wil ook zo’n
awesome project