Corporate
‘Denk om het afstapje!’

EUCYS – Het Farewell Dinner

Wie weet hoe de toekomst eruit gaat zien? Van 13 tot 18 september werd de Leidse binnenstad gevuld met de hersens van de toekomst tijdens EUCYS 2022. Meer dan 400 jonge wetenschappers deden mee aan de belangrijkste wetenschapswedstrijd van Europa.

Gedurende de EUCYS-week kregen de deelnemers de kans hun project te presenteren aan een internationaal jury panel. Als afsluiter van deze intensieve week, kregen wij de eer om het afsluitingsdiner te organiseren in de schitterende Hooglandse Kerk. Uiteraard sluit je altijd af met een spektakelstuk, dus ook wij hebben onze hersens flink aan het werk gezet hier iets bijzonders van te maken. 


Om de hersens van deze groep jongeren te laten prikkelen heb je meer nodig dan een traditioneel diner. Dus hebben we de boel omgegooid… Een theaterdiner aan enorme, robuuste tafels waar Harry Potter alleen maar van zou kunnen dromen. En als ze er dan toch staan, laten we ze dan ook goed gebruiken en ze direct als podium gebruiken. Obers, koks, hosts en artiesten flaneerden over tafel in de prachtige Hooglandse Kerk, aerialisten kwamen al dansten uit het plafond naar beneden en als klap op de vuurpijl kregen ook alle gasten de kans om op de tafel te klimmen om vervolgens achter een brassband aan te lopen als heuse parade door de stad.

Onze awesome
projecten

Personeelsfeest

ik wil ook zo’n
awesome project